MENU SLUIT
19.09.2014

Show Mr. Polska verplaatst naar 20 maart 2015

De Pools Nederlandse rapper Mr.Polska heeft besloten de release van zijn tweede album uit te stellen. De bijbehorende album tour wordt ook uitgesteld. Dat betekent dat het optreden, dat op 21 november 2014 in Luxor Live stond gepland, verplaatst wordt naar 20 maart 2015. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van de betreffende show.

Mr.Polska geeft in een reactie aan dat artistieke keuzes ten grondslag liggen aan de beslissing: “Ik dacht even dat ik superman was en dat ik tijdens een lange zware zomer met opnames voor Expeditie Robinson plus ruim 60 shows in vijf verschillende landen mijn album wel af zou krijgen. Dat was toch moeilijker dan ik dacht. Ik kon mij gewoon niet volledig focussen. Nu ik terug ben kan ik elke dag opstaan met één doel en dat is: een sick album brengen die zowel vernieuwend is als kwalitatief beter is dan al het werk dat ik tot nu toe uitgebracht heb. Wij zijn nu de puntjes op de P aan het zetten en ik heb super veel vertrouwen in het eindresultaat. Soms moet je een stap terug doen om er twee vooruit te zetten, dat hebben we gedaan en het is er echt nog beter op geworden.”

Mr.Polska is blij dat alle zalen meewerken en begrip tonen voor de situatie en ook al een nieuwe datum hebben vastgesteld.
 

Mochten er mensen zijn die gezien de verplaatsing liever het geld terug hebben is dat natuurlijk mogelijk. Zij worden verzocht een e-mail te sturen naar info@luxorlive.nl met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Transactiecode:
Hoeveel tickets :
Bedrag:
Rekeningnummer:

Wij zorgen er dan voor dat u het geld retour krijg.

 

Is dit alles?