MENU SLUIT
26.11.2012

Simone’s gratis naar The Kik!

Als eerbetoon aan alle Simone’s heeft The Kik een actie het leven in geroepen en waarom? Luister dan hier hun nummer Simone! De eerste 10 Simone’s die zich melden bij de kassa hebben jawel GRATIS entree. Dus heet je Simone ren dan maar alvast naar Luxor Live! Natuurlijk moet je wel bewijzen dat je echt Simone heet, dus vergeet je ID niet mee te nemen!

 

"The Kik is een Nederlandse beatgroep uit Tilburg/Rotterdam/Veenendaal die begin 2011 werd opgericht. De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. Hun muziek lijkt op die van merseybeatbands uit de jaren zestig. Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: Vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker. Ze maakten aanvankelijk Engelse liedjes, maar schakelden later over op het Nederlands.

 

Hun debuutalbum, getiteld Springlevend, werd op 25 mei 2012 uitgegeven door Excelsior Recordings en TopNotch. Het verscheen op cd en ook op vinyl. Het album bevat eigen composities en covers, onder meer van Pleasant Valley Sunday van The Monkees. In de versie van The Kik heet het Zevenhuizer Zondag. De single Simone, een bescheiden zomerhit voor de groep, is een bewerking van het nummer The Dancer van de Australische jarenzestigband The Allusions. Titelsong Springlevend verscheen als de tweede single van het album."

 

Dit wil je toch niet missen?! Kaarten zijn hier te koop of bij Kroese & De Waaghals! 

Is dit alles?