MENU SLUIT
25.03.2013

Slijm jezelf naar binnen bij Fabrik: Todd Terje!

De in Oslo geboren DJ en producer "Todd" Terje Olsen is geschoold pianist en kwam dankzij het nummer ‘Sexy Disco’ bij de muziekstijl terecht uit de titel van dat nummer. Sinds 2004 is Todd Terje bezig met het ontwikkelen van zijn eigen muziekstijl. Een dansbare mix van disco en house, ook wel nu-disco genoemd. Dankzij z’n remixen en edits neemt Todd Terje een centrale positie in de eenentwintigsteeuwse discogemeenschap. In Nederland brak Todd Terje vorige zomer door met zijn gigantische hit ‘Inspector Norse’. Gelukkig konden we van Todd Terje op Timewarp 2011, Lowlands 2012 en tijdens het feestje Drukpers in TrouwAmsterdam volop live genieten. Dit keer ontvangen we de held tijdens de 6e editie van FABRIK op 30-03-13 in de Luxor Live, Arnhem. Wat een feest!
 
 Naast Todd Terje mogen onze Gelderse technohelden Daan Kemperman & Tammer (bekend van het succesvolle event ‘Oostblok’) ons weer gaan verwennen met een fijne techhouse set en natuurlijk zou de avond niet compleet zijn zonder FABRIK residents Diagram & Baart die je oren zullen verblijden met een gevarieerde set van deep tot en met UK experimental.
 
Niet alleen de kaartverkoop loopt lekker, ook de gastenlijstverzoeken stromen weer binnen. Dit is altijd zo bij feesten met dergelijke headliners maar deze keer hebben we besloten er een wedstrijdje van te maken.
 
Ga daarom naar de facebookpagina van Fabrik (http://www.facebook.com/pages/Fabrik/162690033836303?fref=ts) en vertel daar zo goed mogelijk waarom jij een plekje op de gastenlijst verdiend. De best beargumenteerde, grappigste, slijmerigste, etc inzending krijgt drie gastenlijstplekken. Kan je ook nog eens indruk maken bij je vrienden!
 

Is dit alles?