MENU SLUIT
22.12.2014

Slordig presents: Kaiserdisco

Om 2015 maar gelijk goed te beginnen heeft Slordig een van hun all-time favorieten uitgenodigd. Niemand minder dan KAISERDISCO komt vanuit Duitsland naar Arnhem om te spelen in Luxor Live!

Frederic Berger en Patrick Buck kwam voor het eerst bij elkaar als ‘Kaiserdisco’ in 2008 na bijna meer dan 10 jaar als solo artiesten actief te zijn geweest. Door de combinatie van techno, deep house en minimal zijn ze een gewilde artiest op labels als Drumcode, 100% Pure en Kling Klong. Met hun release kregen ze wereldwijde support en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot geliefde gasten bij underground feesten over de hele wereld.

Inmiddels hebben ze met ‘KD Music, hun eigen label  opgericht.  Zo zijn ze doorgegroeid van hun status als upcoming artiest naar aanvoerders van een talentvolle club artiesten, waaronder Danny Serrano & Darlyn Vlys, Hollen, F, Anil en Kernel Key. Natuurlijk zitten ze ook op productioneel gebied niet stil. Na het uitkomen van het album ‘Meet Me On The Floor’ in 2013 was het even rustig maar de laatste tijd rolt er bijna elke maand weer een nieuwe release van de band.

Behalve Kaiserdisco staat de line-up bol van het (Arnhems) talent. Lokale held William Köster komt platen draaien en wordt daarbij voorafgegaan door residents Georgio Star en Judah Darenville.

Erg duur is het er allemaal niet op geworden. Voor maar 13 euro ben je erbij! Kijk voor tickets en meer info op: http://www.luxorlive.nl/agenda/6065/$ID_3558/slordig%3a-kaiserdisco/
 

Is dit alles?