MENU SLUIT
11.02.2014

Slordig!

Het lijkt erop dat de koude dagen helemaal over zijn en dat klinkt als muziek in onze oren.
Om je nog meer te helpen naar de ideale zomer vibe is er op 22 Maart 2014 de eerste editie van ‘’SLORDIG’’ in de Luxor Live.
 

Heerlijk grooven op de lekkerste Tech House & Techno sounds bij een indoor feest, maar met een outdoor feeling. Klinkt goed, toch?
Of je nou lekker los wilt gaan met je vrienden of liever in je eigen bubbel wilt relaxen, de avond draait om een ‘be yourself’ attitude in een ‘no-nonsense’ setting en daar verwachten we natuurlijk alleen maar gezellige mensen die komen om te genieten van een geweldige avond.
 

Om de uitstraling van de avond compleet te maken, zullen we er natuurlijk alles aan doen om ‘binnen’ een warme ‘buiten’ beleving te creëren. Een mooie houten stage? Gezellige zithoeken? Warme strandverlichting? Alles zal uit de kast gehaald worden om onze wereld met jullie te delen.
Bij een eerste editie hoort natuurlijk ook een geweldige line-up, die gelijk laat zien wat je van ons kan verwachten en daarvoor hebben wij de volgende gasten voor jullie uitgenodigd:
 

Ici Sans Merci:
Deze jonge House/Techno DJ en producer uit Amsterdam (die eigenlijk niet meer aan de weg aan het timmeren is, maar hele snelwegen aan het aanleggen is) is een van de meest opvallende namen die je het komende seizoen zult tegenkomen. Begonnen met draaien bij wat illegale raves in Amsterdam, wat uit is gegroeid naar residenties bij o.a. ‘’Format’’, ‘’Lazy Sundays’’, ‘’Chateau Techno’’ en fantastische boekingen op festivals als ‘’Welcome to the Future’’ en ‘’Amsterdam Open Air’’. Als je dan ook nog de Dutch Techno Award binnen sleept voor ‘’Best New Artist of 2012’’, kan je stellen dat je toch aardig goed op weg bent. Niet heel onterecht dat hij dit jaar dan ook lekker gaat vlammen op het Awakenings Festival 2014. Maar eerste komt uit 22 maart langs bij SLORDIG om een geweldige set neer te zetten!

 

Georgio Star:
De geestelijke vader van SLORDIG en één van de meest belovende up and comers in de House/Techno scene. Na een geweldig seizoen in 2013 waar hij mocht draaien op o.a. ‘’Amsterdam Open Air’’ en het ‘’Sundaypeople Festival’’ tekende hij bij Liwyn Management om zo 2014 met nog meer power tegemoet te gaan. Ook zijn residentie bij ‘’Remedy Sessions’’ in de Club Abe in Amsterdam wordt met positieve reacties ontvangen en laat zien dat hij een gewaardeerde speler in het spel is. Dat het productiegewijs ook in orde zit, blijkt maar weer door zijn fris getekende single bij het gewaarde label ‘’Listen:React’’ uit El Paso, Texas. Deze exclusieve plaat zullen wij ongetwijfeld 22 maart voorbij horen komen!
 

Judah Darenville:
Deze heuze ‘’freshman’’ in de scene begint steeds meer overal en nergens op te duiken (in een positieve zin natuurlijk!) en daarom vinden wij het ook heel leuk dat hij verschijnt op de eerste editie van SLORDIG.
Waar hij vorig seizoen al mocht vlammen op het ‘’Sundaypeople Festival’’ en de promotie/guerilla party’s van het ‘’Free Your Mind Festival’’, is Judah Darenville een veel gevraagde DJ bij de smerige underground feestjes, zoals ‘’Kranck’’ in Utrecht. Qua producties is hij ook lekker op d’rave. Waar hij een tijdje terug nog een lekkere remix maakte voor Georgio Schultz, wist hij afgelopen week weer een heerlijke plaat te tekenen bij ‘’Repressure Recordings’’. En dat is toch niet de minste!
 

Jeremy Juno:
Zeker een van de jongens die de titel ‘’Held van Arnhem’’ mag verdienen. Zo’n slordige 150 releases rijk en bijna 2 decennia ervaring als DJ. Met als basis een lekker soulful geluid, die makkelijk kan rollen naar invloeden als Tech House, Techno en Tribal. In 2013 stond hij op het ‘’Free Your Mind Festival’’ en het ‘’Insider Festival’’. 2014 heeft ook weer genoeg voor deze jongen in petto en laten we daar 22 maart zeker aan toevoegen!
 

Adam Weizhaupt:
Nieuw, smerig, slordig, maar toch ook fris. Vooral bekend door de gigs bij de lokale clubs in Arnhem, maar zeker klaar voor een groter podium. 2014 wordt ook gezien als zijn geboorte jaar en als het aan ons ligt mag die knallend beginnen.
 

Waar: Luxor Live, Arnhem
Wat: SLORDIG
Presale: 7,50
Deur: 10,-
Hoelaat: 23:00 – ??:??
Sound: Tech House/Techno

TICKETS

Is dit alles?