MENU SLUIT
17.12.2012

Soul Sister Dance Revolution en Kernkoppen mee met Di-rect!

Ze komen weer terug, de mannen van Di-Rect! En dat wel op vrijdag 21 december, naast Soul Sister Dance Revolution als support hebben ze Kernkoppen aan de avond toegevoegd. Wel bekend van het volgende nummer wat ze samen hebben gemaakt met Di-Rect! Klik hier om het nummer te beluisteren.

 

Na de uitverkochte theatertour is het dan uindelijk zover! Di-rect komt! Met het nu al zeer succesvol gebleken album ‘Time will heal our senses’  gaat  Di-rect snoeihard de clubtour in. Maar liefst 17 poppodia zullen er aan moeten geloven waaronder natuurlijk de Luxor. En alsof dat nog niet genoeg is komen de mannen deze week ook nog eens met de vierde single ‘Holiday’ genaamd. Dus vier die vakantie met Di-rect!

 
Soul Sister Dance Revolution staat bekend om zijn stevige, alternatieve rock. De dessert rock invloeden van Queens of the Stone Age en Eagles of Death Metal en het Britse indie rock geluid van Arctic Monkeys en Kasabian, maken SSDR tot een Haags gezelschap met ‘energie’ als wapenfeit. De release van het eerste album van de band staat begin volgend jaar gepland. In Luxor Live geven ze een voorproefje, ga dat zien!

 

Kern Koppen is een live hiphopformatie ontstaan rondom een drietal geroutineerde creatievelingen. Ahab, Ki en Tommy Twee wel te verstaan. De groep is vooral eigentijds, eigenwijs en eigenzinnig. Dit weerklinkt in de muziek en vertaalt zich terug in de tekstualiteit. Kern Koppen laat zich niet makkelijk met andere bands vergelijken. Kenmerkend aan de muziek is de verfrissende combinatie van live instrumenten, platensamples en digitale effecten.

 

Deze avond kun je voor maar € 20,- (in de voorverkoop) of € 23,- (aan de deur) mee maken!
 

Is dit alles?