MENU SLUIT
03.10.2014

Speedrock ’n roll!

Als er één Nederlandse band rock ’n roll uitademt is het Peter Pan Speedrock wel. Sowieso zijn ze de hardstwerkende band van ons land. Na 1800 optredens in 20 jaar is er geen zaal, schuur, café of festival meer te vinden die niet is platgespeeld door deze Eindhovense formatie. Afgelopen mei kwam het nieuwe album ‘Buckle Up And Shove It!’ uit. Reden voor een tour en reden voor een bezoek aan Luxor Live.

 

De naamgever van het genre speedrock weet wat ze moeten brengen. Hun nieuwe plaat ‘Get You High’ namen ze op in eigen beheer. De vrijheid die dat opleverde hebben de heren gebruikt  om de definitie van speedrock nog iets verder op te rekken. Op het denderende tempo waar ze om bekend staan komen vleugjes blues-rock en zelfs metal voorbij.

Je kunt het nieuwe album nu winnen! De prijsvraag luidt:
'Hoe heet de eigen tattooshop van Dikke Dennis?
Mail het antwoord op de vraag voor woensdag 8 oktober naar thijs@luxorlive.nl. Onder de inzendingen verloten we 4 x het nieuwe album 'Buckle Up And Shove It'

Op donderdag 9 oktober spelen ze in Arnhem. In Luxor Live kan je een hoop nieuwkomers verwachten maar ook zeker de gouwe ouwe en de legendarische speedrock-covers. Kaarten kosten 16 euro en zijn HIER verkrijgbaar.

Is dit alles?