MENU SLUIT
29.01.2014

Spektakel en support van Dr. Lektroluv

Zaterdag 15 februari speelt Dr. Lektroluv in Luxor Live. De karakteristieke groene meneer, altijd vergezeld door een telefoonhoorn, neemt een spectaculaire visuele show mee om zijn vorige, uitverkochte, editie in Luxor Live te overtreffen. Hoe dat er in beeld uit gaat zien houden we nog even geheim maar we beloven dat het je verwachtingen gaat overtreffen!

Wat we wel alvast kunnen verklappen is dat er een enorm LED scherm meekomt op tour met Dr. Lektroluv. Iedereen is inmiddels wel eens op een feestje geweest waar ze een LED scherm hadden maar de dokter zou de dokter niet zijn als hij er niet iets unieks van gemaakt had! De beelden die op het scherm getoond worden zijn namelijk interactief met de verschijning en bewegingen van Lektroluv zelf als hij op het podium staat. Zo ontstaat er een choreografie tussen de beelden en Dr. Lektroluv zoals mooi is afgebeeld op de poster.

Support bekend!
Luxor Live zoekt altijd de combinatie tussen grote namen als Dr. Lektroluv en Arnhems talent. Daarom bestaat de support op 15 februari uit goede waar van eigen bodem.
Allereerst staat Ritsert Maes op het podium. Met gigs op de Roof Garden, in Willemeen en als afsluiter op het Reisje Langs de Rijn van Studio Sonsbeek, heeft hij voet aan grond gezet in Arnhem de afgelopen jaren. Met de keywords: drive, actie en vibe gaan alle trossen los en geloof ons als we zeggen dat deze man weet wat hij doet. Afsluiter is Rodocks. Hij is belhamel van nature en heeft vooral als Resident van de Popupklup en Freefall veel legendarische feestjes mogelijk gemaakt met zijn gevoel voor de avond en zijn kwaliteit op het juiste moment te pieken.
 

Is dit alles?