MENU SLUIT
30.04.2014

Splendid: we love spring tour!

Splendid maakt popmuziek met een knipoog naar reggae en hiphop. Live is het een knallende ervaring die je lang bijblijft! Splendid werd in 2011 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met de radiohit Again. De clubtour van 2011 en 2012 was volledig uitverkocht en vanuit de media kwamen lovende kritieken. 
 

De laatste plaat Sun Beats Down is nu ruim een jaar uit. Het is een zomerse en dansbare plaat! Splendid over de plaat: ‘Deze plaat is opgenomen in onze eigen Splendid Music Studio net als voorganger Connect Back To The Stars, maar het productieproces is dit keer anders.’ De mixen komen van Jaap Wiewel (Killing Skills) en de masters van Darius van Helfteren. Gitarist Wieger Hoogendorp (o.a. Caro Emerald) werkte mee aan Sun Beats Down.
 

De clubtour van het album Sun Beats Down heeft wederom de clubs tot de nok toe gevuld en tourt daarom in Mei nogmaals langs een aantal clubs, waaronder Luxor Live! Tijdens deze clubtour is er een vinyl dub plaat (limited edition) te koop van 8 t/m 29 mei. Goed nieuws voor de Arnhemse fans, tijdens de show in Luxor Live is deze te koop! Nog een puik bericht voor alle Splendid fans is dat er een Splendid fan app is gelanceerd! Via deze app blijf je op de hoogte van Splendid nieuws. Nieuwschierig? Check’m hier

 

Donderdag 8 Mei kan je dansen en springen met Splendid in Luxor Live!  In het voorprogramma staat de breakbeat-/danceformatie Playground Zer0. Playground Zer0 is momenteel druk bezig met hun debuutplaat. Op 1 april bracht de band hun eerste single & video ‘Electric lemonade uit. 

 

Tickets

Facebook Event

Is dit alles?