MENU SLUIT
02.10.2013

Start nieuwe toer Lisa Lois In Luxor Live!

Lisa Lois start haar nieuwe tour, ter promotie van haar nieuwe cd Breaking Away, in Luxor Live.

 
Eerder dit jaar, nog voor de release van het album, toerde Lisa ook al door het land. Het was voor haar een goede manier om te zien hoe het publiek zou reageren op haar nieuwe liedjes. Nu het album reeds uit is is het tijd voor de opvolging van de eerdere reeks concerten. Dit najaar zal Lisa onder andere te zien zijn in het hele clubcircuit van Nederland maar Luxor Live in Arnhem heeft de primeur. Tijdens de show zal Lisa alle bekende hits samen met haar band ten gehore brengen.
 
Breaking Away zegt waarschijnlijk het meest over de ontwikkeling die Lisa Lois de laatste jaren heeft doorgemaakt. Voor de opname ging ze naar de RAK studios in London. ‘Ik vind Londen sowieso al een heerlijke stad, maar werken in een studio waar artiesten als Madonna, Adele en Michael Jackson ook hebben gestaan, doet toch wat met je.’ Volgens Lisa is haar tweede album het creatieve eindresultaat van een intense periode, waarbij haar relatie werd verbroken en ze aan een hele nieuwe, spannende fase als zangeres begint. ‘Breaking Away is absoluut een break-up-plaat, maar vooral ook een nieuw startpunt voor mij.
 
Begin dit jaar scoorde Lisa veel succes met Silhouette, eerste single van het album. Dit Adèle-achtige nummer heeft ze samen met Aïrto Edmundo, ex- profvoetballer geschreven.
Afgelopen vrijdag is de nieuwe single, tevens Breaking Away genaamd, uitgekomen.
 
In Luxor Live zal Lisa onderworpen worden aan een kort interview door de makers van het Arnhemse Meet TV. Zij stellen een aantal vragen die zij voor de camera zal beantwoorden. Het beeldmateriaal zal snel te zien zijn op het Youtube kanaal van Meet TV.
 
Is dit alles?