MENU SLUIT
29.06.2020

Studio huren?

Studio Arnhem Live is er voor iedereen! De studio gebruiken wij voor het uitzenden van onze eigen concerten, dj optredens, talkshows en meer, maar is ook inzetbaar voor uw evenement.

Professionele studio

De professionele studio is zeer flexibel en is laagdrempelig te gebruiken. Een talkshow, training, interview, webinar of presentatie is in een handomdraai opgezet. Uw evenement vervolgens live uitzenden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hiermee vergroot u op simpele wijze het bereik van uw evenement.

Onze crew bestaat uit ervaren regisseurs en technici. Zij passen de studio volledig naar uw wensen aan en denken graag mee om tot een geslaagd product te komen. Heeft u de beschikking over een eigen technische staf? Dan werken we graag samen.

Voor zowel audio- als video-opnames zijn alle professionele technische middelen aanwezig. Er is standaard een modulair decor aanwezig voor de basisopzet. Een eigen decor of inrichting kan natuurlijk ook worden gebruikt.

Uiteraard is de studio voorzien van een grote kleedkamer en verzorgen we ook alle hospitality-wensen. De grote studio laat het toe om groepen te ontvangen binnen de richtlijnen van het RIVM en er is ruime parkeergelegenheid naast de studio aanwezig.

Huren

Studio Arnhem Live is per dagdeel te huur. (4 uur) Alle inhouse technische faciliteiten zijn inbegrepen bij de huur. Specifieke technische en productionele wensen mogelijk in overleg.

Contact
Verhuur – Paul de Groot: paul@luxorlive.nl

Bezoekadres
Popcentrum Jacobiberg
Utrechtseweg 310 gebouw H02
Tel: 026 – 4422106

Technische specificaties
Download inhouse rider studio Arnhem Live

Foto: © Rolf Hensel

Is dit alles?