MENU SLUIT
17.09.2014

Studio Sonsbeek gaat XL!

Voor de liefhebbers van housemuziek in Arnhem en wijde omgeving is Studio Sonsbeek geen onbekende naam meer maar een begrip. Vanuit de kelder van Luxor Live heeft Studio Sonsbeek een goede naam opgebouwd met grote edities, boottochten en intieme feestjes op een daktuin. Aan het begin van het komende seizoen zetten zij een nieuwe stap vooruit door een bijzonder sterk, internationaal programma neet te zetten. Twee grote artiesten draaien elk een set van drie uur waarin zij zich volledig kunnen uitleven. Wij stellen de artiesten alvast voor:

 

SHONKY (FR)
Shonky, wiens echte naam Olivier Ducreux is, is al jaren een bekende in de house en techno scene. Via vriend en tevens collega dj Dan Ghenacia kwam hij in aanraking met de dance scene. In 2005 kwam zijn eerste release uit op het Freak 'n Chic label. Hoe het verder is gegaan met zijn carriere vergt geen uitleg. Na het uitbrengen van klassiekers als 'Le Velour' en 'Les Shonkettes' is hij niet meer weg te denken in clubs als de DC10 op Ibiza of de Panoramabar in Beriijn. Tevens is hij hij 1 van de 3 pioniers van het Apollonia trio (bestaande uit Dan Ghenacia, Dyed Soundorom & Shonky), waarmee hij zeer succesvol is. De zeer herkenbare stijl van Olivier met zijn swingende baslijnen en zeer groovende beats maakt dat hij 1 van onze grote favortieten is!

https://soundcloud.com/medellinstyle/dyed-soundorom-vs-shonky
 

SMALLPEOPLE (DE)
Smallpeople bestaat uit Julius Steinhoff & Just von Ahlefeld. Sinds 2006 runnen ze het label Smallville en de Smallville recordstore in Hamburg. O.a. Move D, STL & Moomin hebben de afgelopen jaren pareltjes van platen uitgebracht op het label, dat naast de muziek ook te gekke artwork heeft. Zowel Smallpeople als het label Smallville beperkt zich niet tot 1 stijl. Een brug tussen Detroit, Chicago & deep house, maar altijd warm en swingend, kenmerkt deze zeer talentvolle artiesten!

https://soundcloud.com/juliussteinhoff/smallpeople-littlewhiteearbuds

Kaarten kosten €14,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur.
Kijk voor meer informatie op:

http://www.studiosonsbeek.nl/
http://www.luxorlive.nl/agenda/5368/$ID_2470/studio-sonsbeek-xl/

Is dit alles?