MENU SLUIT
09.11.2016

Het succes van Symfo Classics

De gelouterde topmuzikanten van Symfo Classics bewijzen keer op keer dat ze samen één van de allerbeste tributeshows vormen die je in ons land kan bewonderen. De band speelt symfonische rockklassiekers van onder andere Genesis, Yes, ELO, Alan Parsons Project, Pink Floyd en Marillion en doet dat met zoveel pure klasse en geestdrift dat de hoogtijdagen van de symfonische rock weer lijken te herleven.

Maar hoe kan het ook anders, want Symfo Classics heeft een flinke delegatie van Kayak, Nederlands beste symfonische rockgroep ooit, in de gelederen. Ex-Kayak-vocalisten Edward Reekers en Cindy Oudshoorn zijn nu de herkenbare stemmen van Symfo Classics. En de band staat onder leiding van Kayak-gitarist Joost Vergoossen, een van de beste gitaristen van ons land (hij werd twee keer uitgeroepen tot beste gitarist van de Benelux). Maar ook zanger Martin van der Starre moet worden genoemd. Hij maakte de laatste jaren veel indruk met zijn vertolkingen in de bekende rockmusicals We Will Rock You, Woodstock The Story en Jesus Christ Superstar.

Symfo Classics is echt een succesformule en ontvangt louter lovende reacties. Vorige week nog stonden ze in de uitverkochte stadsschouwburg van Nijmegen. En de reacties van de bezoekers op de facebookpagina van Symfo Classics laten zien wat deze band teweegbrengt: ‘Het was weer genieten gisteravond! Feest der herkenning en het plezier van de band is een gouden combinatie’. Een andere concertganger zegt: ‘Het was geweldig, wat een superband! Die Edward… wat een stem!! Je zou er bijna verliefd op worden … zijn uitvoering van Old and Wise was zo mooi!!

Symfo Classics weet een ode te brengen aan het onverwoestbare oeuvre van de meesters van de symfonische rock. Zorg dus dat je er bij bent, want Symfo Classics is een bijzondere ervaring voor alle muziekliefhebbers! Er zijn nog kaarten beschikbaar.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?