MENU SLUIT
15.01.2014

Sundaypeople begint nieuwe jaar met Benny Rodrigues!

 

Dit wordt geen avond waar je rustig aan de bar kunt hangen. Je voeten plakken deze zondag niet aan de vloer vast maar zullen vanaf de eerste tot de laatste beat blijven bewegen!

De avond begint met Daniel Williamsen. Deze Arnhemmer begon zijn DJ carrière in Club Manhattan en heeft sinds zijn eerste gig al in meerdere grote clubs in Nederland acte de présence gegeven. Ook op het festivalterrein is Daniel geen onbekende. Zo stond hij onder andere op Festivaart, Free Your mind ,Extrema Outdoor en natuurlijk het Sundaypeople Festival . 

 

De headliner op deze editie is niemand minder dan Benny Rodriques. Deze veelzijdige Rotterdammer is in zeer korte tijd toegetreden tot de gevestigde namen in de Nederlandse dansscene. Zijn stijl is zo veelzijdig dat hij zelfs af en toe onder zijn techno alterego ROD achter de decks staat. De afgelopen jaren is hij op elk groot festival en in elke grote club aanwezig geweest om de boel op zijn kop te zetten.. Afgelopen jaar hebben de vaste bezoekers hem ook al kunnen bewonderen op het Sundaypeople festival in Valburg. Tijd dus om hem zijn kunsten te laten vertonen in Luxor. Met zijn funky (tech-)house sound zal hij ongetwijfeld de tent laten schudden op zijn grondvesten.

 

De Rotterdammer DJ Etienne is een bekende achter de decks op zondag. Zo is hij onder andere een van de vaste gezichten en organisator van Lekker bij Olijf . Laat deze man je zondagavond maar vullen. He has been there before!

 

Helemaal nieuw achter de decks voor de meesten zijn Flo Phielix en Jeff Smink. Beide heren timmeren sinds een jaar stevig aan de weg. Met hun Deep-tech house sounds hebben ze in Arnhem en omgeving al op meerdere kleine feesten hun opwachting gemaakt. Hun guestmix enige tijd geleden voor Eclectic radio maakte veel indruk. Vandaar dat ze de eerste editie van Sundaypeople knallend gaan afsluiten.

 

Naast de oren zullen de ogen ook zeker niet te kort komen. De visuals zullen namelijk worden verzorgd door de dansende VJ van GP visuals.

 

Werken op de maandag is dus zeker geen excuus om niet te komen. Van deze avond krijg je zoveel energie dat die maandag een makkie is! 

 

Beperkt aantal Earlybird tickets zijn nu te koop voor € 15,=

 

Like www.facebook.com/sundaypeopleevents voor de laatste info 

Is dit alles?