MENU SLUIT
10.03.2014

Sundaypeople geeft startsein zomer!

Na het heerlijke Winterfest in februari is het op 30 maart weer tijd voor een "normale" Sundaypeople zondag. Nou ja, normaal is in onze wereld een rekbaar begrip, want wat hebben wij een waanzinnige line-up voor jullie neergezet.

Sundaypeople is inmiddels een begrip. De zondagavond waar je het weekend relaxed afsluit met gelijk gestemden zodat je maandag een stuk draaglijker wordt. Dat gaat na deze zondag weer helemaal goed komen. Naast de sfeer en gezelligheid die je van ons gewend zijn dit de mensen die je op deze zondagavond uit je plaat laten gaan.

Allereerst een van de biggest rising stars van dit moment. De Sloveense DJ Mike Vale zal voor het eerst zijn opwachting maken bij Sundaypeople. De afgelopen jaren werkte deze house en techhouse dj producer onder andere samen met grote namen zoals Umek, Armand van Helden, Laidback Luke en Roger Sanchez. Dat hij zich zonder support ook prima kan redden blijkt uit zijn top tien plek bij Beatports one to watch lijst. Dit wil je dus zeker niet missen!

Wie zeker ‘one to watch’is,  is DJ Rae. Op het Winterfest heeft ze de ijskappen al laten smelten waarna ze dit op 30 maart nog eens over doet. Naast fantastische DJ skills en killer looks beschikt ze ook nog eens over een waanzinnige stem waarmee ze Luxor Live in vervoering zal brengen. Some people just have it all.

Het laatste is zeker van toepassing op DJ Lungarno. Na eerst een tijd ons land gediend te hebben en dat vervolgens voort te hebben gezet voor het klaslokaal zal hij achter de decks van Luxor Live laten zien dat dit het volgende trucje is waar hij goed in is. Of het nu in het leger, voor de klas of achter de wheels of steel is, Lungarno weet hoe je mensen de goede kant op moet laten bewegen.

Naast al het bovenstaande house en techhouse geweld zorgt Sundaypeople dat het dit keer ook niet aan een MC ontbreekt. Velen vinden dit fenomeen overbodig. Dat is ook logisch als je nog niet eerder een avond met MC Haits hebt meegemaakt. Als MC stond hij onder andere op de mainstages van Dancevalley, Sunburn festival en Sensation. Vergeet de irritante schreeuwers. This is a propper MC!!
Zondagavond 30 maart om 19:00 uur gaan de deuren open van het prachtige Luxor Live .
Tot dan! And Be Early !!!

 

Is dit alles?