MENU SLUIT
15.10.2012

Sundaypeople is lighting up the dark days of November with David Penn !

De zomer hebben we definitief achter ons gelaten. Het wordt kouder en kouder, de winterjassen worden uit de kast gehaald en de pepernoten liggen alweer een aantal weken in de schappen. Winter is coming en eigenlijk houdt Sundaypeople daar wel van. De nachten worden namelijk een stuk langer! En voor de gerenommeerde party animals van Sundaypeople is dat goed nieuws. Het clubseizoen is inmiddels in alle hevigheid losgebarsten en daarom trakteert Sundaypeople jullie weer op een nieuw hoogtepunt in Luxorlive!

 

Zondag 25 november mag namelijk met een gouden penseel in de party agenda worden geschreven. Die avond trakteert Sundaypeople jullie op een line-up met een internationale touch! Een drietal DJ’s die als ware liefhebbers en rasartiesten te boek staan. Kunstenaars achter de Pioneers, met een hart dat overloop van liefde voor real house music!

 

De eerste trekpleister van de avond ( vanaf 19.00 uur !! ) is niemand minder dan Roog. Al sinds mensenheugenis is hij te vinden achter de draaitafels en hij weet zijn intense passie voor muziek altijd feilloos over te brengen op het publiek. Niemand is bij een set van Roog niet op de dansvloer te vinden. Roog is lifting you up!

 

Het internationale tintje van de avond wordt verzorgd door de Spaanse superhero David Penn ! Niet alleen bewierookt DJ en producer, maar ook eigenaar van platenlabel “Zen Records”. Het was voor David al vroeg duidelijk dat hij een carrière in de music branche tegemoet zou gaan. En één van zijn grootste hits had hij al vroeg te pakken, want iedereen van 25 jaar en ouder kent “The Night Train”, zijn megahit uit de jaren ’90. Uitgebracht onder zijn alias Kadoc stond deze aanstekelijke melodie in Nederland ruim een maand op nummer één! En sindsdien heeft hij zeker niet stil gezeten! Get ready for some of the finest house tunes around!

 

Franky Rizardo is de derde en laatste kunstenaar achter de draaitafels. Eén van de golden boys van het Nederlandse DJ-gilde en hij timmert flink aan de weg. Met zijn eigentijdse sound combineert hij het beste van alle populaire dance invloeden van de laatste jaren. En dat doet hij op hoog niveau! Zo hoog zelfs, dat Defected hem heeft opgemerkt en Franky Rizardo aan haar indrukwekkende stal heeft toegevoegd! Franky past dus perfect in een rijtje met Roog en David Penn en Sundaypeople is er trots op zo’n line-up te mogen presenteren!

 

Geen line-up is echter compleet zonder een Master of Ceremony en ditmaal zal MC Ralley de avond hosten. Op weergaloze wijze, zoals we dat van hem gewend zijn!

 

Voor iedereen die graag een beetje licht zoekt in de duisternis en zin heeft in een fijne zondagavond: de tickets zijn nu verkrijgbaar! Uiteraard via de gebruikelijke kanalen. Wil je als VIP naar Sundaypeople? Stuur dan een mailtje naar vip@sundaypeople.nl. Voor meer info: www.sundaypeople.nl.

 

Tickets: http://luxorlive.activetickets.com/ProgrammaDetail.aspx?Display=edit&id=378

Is dit alles?