MENU SLUIT
20.11.2013

Sundaypeople: Mark Knight

We hebben ze niet geteld, maar het aantal keren dat de handen de afgelopen maanden tijdens de edities van SundayPeople de lucht in zijn gegaan, zijn ontelbaar. Naast deze handen waren het natuurlijk ook de voeten die uitgebreid van de vloer gingen. De muzikale C.V. die dit mooie concept de afgelopen maanden heeft opgebouwd, heeft veel aanzien verworven bij iedereen die waarde hecht aan kwaliteit. Een schitterende locatie, een duidelijk deurbeleid, een volwassen doelgroep en, zoals eerder gememoreerd, een line-up waar de vingers altijd bij afgelikt kunnen worden. Omdat vingers steevast verbonden zijn aan handen komen we toch weer uit op het punt waar we het feitelijk allemaal voor doen; De handen in de lucht!
 
Soms heb je als organisatie het gevoel dat je een bijzondere artiest hebt geboekt. Soms heb je het gevoel dat je precies op het juiste moment de juiste headliner hebt gestrikt. En wanneer wij dat gevoel hebben dan gooien wij, als organisatie, vanzelfsprekend zelf graag even onze handen in de lucht. Op zondag 24 november 2013 zal niemand minder dan Toolroom Records eigenaar Mark Knight (UK) aanwezig zijn om Arnhem kennis te laten maken met zijn internationale sound. Zijn aanwezigheid in de line-ups van vele wereldwijde Sensation edities bevestigd in dit geval nog eens zijn internationale uitstraling. Mark Knight bereikte in de zomer van 2012 de nummer 1 positie in Beatport met zijn remix van ‘You got the Love’ en momenteel doet zijn track ‘Man with the Red Face’, die hij gezamenlijk met Funkagenda produceerde, het weer enorm goed met remixes van o.a. Hardwell en René Amesz.
 

Mark Knight doet het deze avond natuurlijk niet alleen. Als tweede act heeft SundayPeople namelijk stadgenoten Rene Amesz en Jasper Clash bereid gevonden om een speciale back2back set te draaien. Deze beide heren zitten de laatste tijd vaak met elkaar in de studio hetgeen veelal tribal beats en pompende resultaten oplevert. Verwacht dus niet alleen een speciale set van dit duo, maar ook een energieke. Als vierde DJ is Ruell geprogrammeerd. Deze jonge Nederlandse DJ/producer uit het Noorden van het land timmert hard aan de weg en dat zal hij tijdens SundayPeople komen bewijzen. MC Haits zal de verantwoordelijkheid nemen om de zaal op de juiste momenten te vullen met zijn denderende stemgeluid.
 
We denken dat we jullie niet meer hoeven te overtuigen. Een headliner van wereldformaat en artiesten die tot de verbeelding spreken. We kijken alweer enorm uit naar jullie komst. Want zondag 24 november gaat de boeken is als THE NIGHT waarop THE KNIGHT jullie allen muzikaal betoverde. WE KNOW WE CAN COUNT ON YOU! 😉
 
SUNDAY PEOPLE
Zondag 24-11-2013
Entreeprijs: 15 Euro ( Earlybird), 20 EURO (Normal) More @ The door
Entreetijd: 19.00-01.00
Line-up: Mark Knight (UK), Rene Amesz b2b Jasper Clash, DJ Ruëll, MC Haits
www.sundaypeople.nl
Leeftijd: 23+

Is dit alles?