MENU SLUIT
05.11.2014

Sundaypeople presents Housequake!

‘Housequake started out as a laugh, but now it’s completely gotten out of hand!’ – Dj Roog

Resultaten uit het verleden bieden in dit geval zeker garantie voor de toekomst! Net als de voorgaande twee jaren komt Housequake naar Luxor Live in Arnhem. De laatste zaterdag van het jaar staat daarmee garant voor een volle bak, visueel spektakel en grote dj’s.

Op zaterdag 27 december gaan de twee levende legendes Roog en Erick E samen achter de draaitafels staan onder de naam Housequake. Al meer dan tien jaar zijn ze zo goed als altijd uitverkocht en geven ze samen met Mc Roga een tour door de house geschiedenis die niet te evenaren is.

De voorgaande twee edities van Housequake waren dan ook ruim een maand van tevoren uitverkocht. Dat levert hele mooie plaatjes op. Housequake zou namelijk Housequake niet zijn zonder waanzinnige ledshows, videowalls en CO2.

Uiteraard doen de heren het ook dit jaar niet alleen. Met Greg van Bueren blijft de line-up gedomineerd worden door de Housequake famile. Samen met zijn broer Roog boekte hij als Hardsoul successen over de hele wereld. Is het niet zijn muziek dan is het wel zijn charisma wat je met de voeten van de vloer laat gaan.

Het programma wordt aangevuld met twee Jaspers. Zowel Jasper Clash als Jasper Fioole zijn graag geziene gasten bij het publiek. Beide artiesten zijn doorgewinterde dj’s en weten het unieke Sundaypeople-gevoel goed te vatten in de sets die ze draaien.

De avond wordt afgesloten door DJ Licious. In de zomer stond hij nog op het Mekka van de dancemuziek, Tomorrowland, te draaien, 27 december staat hij bij Luxor Live achter de decks.

Luxor Live presents Sundaypeople Housequake and friends
Zaterdag 27 december
22:00 tot 05:00
Luxor Live, Arnhem
 

Is dit alles?