MENU SLUIT
16.09.2014

Sundaypeople viert driejarig bestaan in thuisbasis Luxor Live

Roog, Brothers in the Booth en DJ Garage stonden op 25 september 2011 achter de decks van de eerste editie van Sundaypeople. Het was het begin van een reeks fantastische feesten op de zondagavond.

Sinds de eerste editie hebben we drie fantastische jaren gehad met vele hoogtepunten. De avond van Mark Knight vergeten we zeker niet. De fantastische uitverkochte koninginnennacht edities staan ook nog vers in ons geheugen. Onder andere Joris Voorn, Secret Cinema, Tom Novy, Mike Vale, Roger Sanchez en Benny Rodrigues zorgden voor absolute muzikale hoogtepunten. Natuurlijk hadden we ook nog eens een aantal dik uitverkochte edities van Erick E. en Housequake, waarvan er één met een heus Sundaypeople huwelijksaanzoek. De buitenedities tijdens Free Your Mind, Bloemendaal en Watergoed bewezen dat ook in de buitenlucht het dak er af kan!

We hebben dus een hoop te vieren na drie jaar en dat doen we op 28 september 2014 op de vertrouwde thuisbasis Luxor Live. Vieren doe je nooit alleen en daarom nemen we een paar mensen mee.

Op 16 augustus gingen Keljet al met op ons mee op de boot en in Luxor Live doen ze dat nog even dunnetjes over. Deze twee Nijmeegse heren weten hoe je de zaal warm krijgt. Jasper Fioole mag natuurlijk ook niet ontbreken, hij is inmiddels bijna een resident. Dit jaar stond hij naast Sundaypeople Summerfest onder andere op Free Your Mind en Dancevalley. Er zit nog veel meer aan te komen voor dit Arnhemse talent.

Hoogtepunt van de avond is de back 2 back set van de nestor van de Nederlandse House en de man die met Flow elk festival aan zijn voeten krijgt. Voor het eerst staan ze er samen. Met ongelooflijk veel trots presenteren wij ROOG b2b Franky Rizardo .

Om het geheel af te maken hebben we nog een special guest achter de hand die we nog geheim houden.

Tja, wie jarig is trakteert natuurlijk. Meld je daarom aan voor het evenement en hou de speciale winacties op Facebook in de gaten.

Wij hebben genoten de afgelopen jaren en hebben dan ook heel veel zin om dat op 28 september met jullie te vieren. Tot dan!

Is dit alles?