MENU SLUIT
22.06.2017

DJ duo House4Pleasure wordt drijvende kracht achter een vernieuwd Sundaypeople

De organisatie van het populaire house concept Sundaypeople, dat sinds 2011 in Luxor Live plaatsvindt, komt vanaf heden in handen van het DJ duo House4Pleasure.

House4Pleasure, bestaande uit vrienden Hylke van Grinsven en Pascal van Drie, is sinds 2010 in de provincie Utrecht actief als organisator van house evenementen. De mannen zijn als vaste bezoekers geen vreemden van Sundaypeople. Afgelopen december mocht het DJ-duo het exclusieve Housequake evenement afsluiten. Met hun passie voor house gaan zij Sundaypeople met veel enthousiasme voortzetten en uiteraard zal het duo zelf regelmatig plaatsnemen achter de draaitafels.

Het nieuwe Sundaypeople

Aan ambities geen tekort. Het concept Sundaypeople zal in de basis grotendeels hetzelfde blijven; kwalitatief hoogwaardige house evenementen op zondagen in Luxor Live. De ongedwongen sfeer, gastvrijheid, top DJ’s en technisch hoogwaardige producties blijven, maar in de programmering gaat wel wat veranderen. Zo zullen een aantal grote namen zich voor het eerst aandienen tijdens komende edities van Sundaypeople. Daarnaast wordt de minimumleeftijd teruggebracht naar 21 jaar en ouder.

Internationale act

Op zondag 17 september kunnen houseliefhebbers voor het eerst opnieuw kennismaken met Sundaypeople met, naast House4Pleasure, een internationale act die perfect binnen het concept past. Tevens zal het exclusieve Sundaypeople evenement dat traditiegetrouw eind december rond de feestdagen plaatsvindt, terugkeren. Voor beide events geldt dat de line-up nog even geheim blijft.

Eerstvolgende editie

De kaartverkoop voor de editie op 17 september is gestart, waarbij een beperkt aantal early birds beschikbaar zijn voor €11,-.

MEER INFO & TICKETS

Is dit alles?