MENU SLUIT
02.07.2014

Super Natural Selection presenteert 2de CD!

Super Natural Selection is een rootsreggae band afkomstig uit Arnhem. De vaste leden maken al sinds 2002 samen muziek en spelen alleen eigen nummers, met teksten in het Engels en Sranang Tongo. Alle muzikanten hebben een hoop ervaring en delen vooral de grote passie voor de muziek. Zanger Prince Naffy, heeft zelfs een Surinaamse nummer 1 hit op zijn naam staan. Naast deze zanger maakt Super Natural Selection op uitgekiende momenten gebruik van gastvocalen, zoals inmiddels op beide cd’s is te horen. 
De mannen beleven enorm veel plezier aan hun muzieken merkten dat ze er meer uit wilden halen dan een gewone hobby. Ruim een jaar geleden kwam dan ook (na veel bloed, zweet en tranen) hun debuutalbum ‘Mash It Up’ uit. Dit bleek erg in smaak te vallen bij zowel de lokale reggaefans als reggaefans in het buitenland.

 

Op donderdag 10 juli 2014 zal eindelijk het tweede album met de naam ‘Make Us Strong’ gepresenteerd worden in de grote zaal van Luxor Live in Arnhem. 

 

Als speciale gast speelt niemand minder dan percussionist Martin Verdonk mee met Super Natural Selection tijdens deze CD Release. Martin heeft percussie gespeeld bij grootheden zoals Prince, Lionel Richie, Steve Winwood, Ilse De Lange, Santana en Doe Maar. Via een gezamenlijke vriendin, Maame Joses (afgelopen 19 juni ook in Luxor Live!), is Martin betrokken geraakt bij het opnemen van het album 'Make Us Strong'. Des te meer reden om te komen geniet van deze Roots Reggae band!

 

Om 20.00 uur zullen de deuren geopend zijn en om 20:45 uur zal het dak eraf gaan! 

Gasten betalen €10,- entree en ontvangen het nieuwe album helemaal gratis (t.w.v. €15)! 

Bestel de tickets hier!

Is dit alles?