MENU SLUIT
10.06.2020

Support Arnhem Live!

Hopelijk ben je al een keer op de website van Arnhem Live geweest om te genieten van één van de livestreams: een live concert, webradio of een dikke dj-set.

Alle shows van Arnhem Live zijn gratis te volgen en terug te kijken. Als je dit een vet initiatief vindt kan je ons steunen met een donatie. 90% van het gedoneerde bedrag gaat naar de artiesten en met de rest houden we het platform ALiVE.

Support Arnhem Live

Bestel je eigen ALiVE polsbandje!

Met een Arnhem Live polsbandje houd je de lokale popscene ALiVE in tijden van corona. Bestel er één (of meer) via de shop op de website van Arnhem Live en we sturen het zo snel mogelijk naar je op. Bedankt voor je support ♥︎

Bestel polsbandje

Je kan de polsbandjes ook kopen bij de muziekwinkels Kroese en De Waaghals in Arnhem!

 

Over Arnhem Live

Popcentrum Jacobiberg en Luxor Live ontwikkelden met Arnhem Live een online livestream-platform en daarmee een podium waar de lokale popscene in tijden van corona weer aan de slag kan! Vanuit de studio in Popcentrum Jacobiberg wordt dagelijks vanaf 20.00 uur nieuw programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken op www.arnhemlive.nl.

Je kan de polsbandjes ook kopen bij de muziekwinkels Kroese en De Waaghals in Arnhem!

Is dit alles?