MENU SLUIT
29.04.2015

Terug in de tijd met swingende jazz & blues

Hopla! is een nieuw concept dat je meeneemt terug in de hoogtijdagen van de jaren 30, 40 & 50 waar jazz & blues in al zijn varianten de koploper is van dansend en swingend Harlem New York. De nadruk bij Hopla! ligt bij het dansen, het swingen en de energie! Het is een avond vol sfeer, stijl, dansen en te gekke muziek.

 

Kenmerkend is natuurlijk burlesque, big bands en verschillende dansstijlen zoals de Shim Sham Shimmy of de Lindy Hop. Snel voeten werk, acrobatiek rondjes draaien en swingen met je armen konden ze vroeger als de beste. Gelukkig brengt Hopla! deze geweldige tijd weer terug in een hedendaags jasje! Wees gerust, je hoeft niet perse zo’n dansstijl te beheersen om lekker los te gaan! Je kan hier vast genieten van een heerlijke burlesque teaser van Fay Loren!

 

Op zaterdag 9 mei zal Luxor in het teken staan van dit prachtige concept en zal Arnhem haar eigen kleine Apollo theater krijgen waar vroeger de Jump & Jive leefde. Met een sensationele swing-band, een burlesque show en de meest swingende platen van Didier Mais Non wordt dit een swingende avond waar de voeten geen standplaats kunnen houden. Voor de earlybirds is er een Lindy Hop workshop om de fijne kneepjes van het dansen te leren!

 

BESTEL TICKET

Is dit alles?