MENU SLUIT
26.10.2015

The Deaf, zZz, Green Hornet en PoP SnoB Soundsystem

The Sleaze Express dendert dit najaar door de lage landen! En op 26 november stappen The Dead, zZz en Green Hornet uit op station Arnhem om als een stelletje Grote Boze Wolven Luxor Live omver te blazen.

Na twee te gekke platen en een ontelbaar aantal shows in binnen- en buitenland is The Deaf allang niet meer “het side project van”, maar wel de retestrakke trots van Speed Beatstad Den Haag. Het duo zZz (spreek uit zoals de Fransen “jazz” zeggen, maar dan zonder “ja”) laat met hun tandem van drums en orgel al meer dan tien jaar over de hele wereld het zweet uit de poriën spuiten en van de plafonds omlaag gutsen. Het Groningse Green Hornet speelt sinds halverwege de jaren negentig van den vorigen eeuw bluesy garage, dwars als een ui en heter dan een bos uien.

Daaromheen en tussendoor draait The PoP SnoB Soundsystem obscuur vinyl. Het driekoppige dj-team uit Arnhem stopt hun tas vol met riot-starters, fuzz for freaks, exotica, pounding sixties stompers and soulful tearjerkers. Lekker rauw, lekker lomp en lekker gruizig. Precies zoals we het deze avond hebben willen.

Is dit alles?