MENU SLUIT
08.07.2014

The Opposites komen terug naar Arnhem!

The Opposites zijn volgens ons wel zo'n beetje bekend. Het Nederlandse rapduo, bestaande uit de rappers Willy (Willem) en Big2 (Twan) noemen zichzelf The Opposites omdat zij in zo'n beetje alles het tegenovergestelde van elkaar zijn. Niet alleen qua uiterlijk maar ook in gedrag. Samen zijn ze een team en kunnen met gemak uitverkochte zalen totaal op (over) de kop zetten! Zo ook in een uitverkocht Luxor Live afgelopen november.

Tijdens dit legendarische optreden hebben The Opposites naam gemaakt in Arnhem en daarom komen ze terug! Op 24 augustus zijn ze de absolute headliner van het Krachtstroom Festival 2014. 
 

De twee rappers begonnen met rappen toen Willem de Bruin (Willy) op de middelbare school als straf een rap moest schrijven. Hij ontdekte dat hij talent had voor het rappen en besloot ermee verder te gaan. Samen met zijn vriend Twan van Steenhoven (Big2) werd hij ook, naar eigen zeggen, echt verslaafd aan de hiphop. In 2005 maakte het duo de eerste stappen naar bekendheid met het Engelstalige album Youngsters maar al gauw besloten ze over te stappen naar rap in hun moedertaal. In 2006 verscheen de eerste hitsingle Slaap gevolgd door de EP RauwRauw en het duo wordt direct genomineerd voor veel prijzen.

We kennen The Opposites van hits als Broodje Bakpao, Slapeloze Nachten en Sukkel voor de Liefde. Het duo is dit jaar winnaar van de Popprijs, de meest prestigieuze prijs in de Nederlandse popmuziek. 

Het Krachtstroom festival vindt plaats bij de Rijnkade in Arnhem en is net zoals vorige jaren gratis toegankelijk. Het programma start om 14:00 uur. Meer informatie volgt snel op www.facebook.com/krachtstroom

 

 

Is dit alles?