MENU SLUIT
28.10.2014

The Ritual van Qeaux Qeaux Joans als eerste in Luxor Live!

Zangeres Qeaux Qeaux Joans heeft in Arnhem een laatste try-out ingelast voor het concert dat ze zaterdag 1 november geeft in het Amsterdamse Concertgebouw. Daar presenteert ze werk van haar nieuwe album 'The ritual'. Samen met vocalisten, het Red Limo String Quartet (bekend van o.a. Kyteman) en haar band bestaande uit Alex Höffken en Huub van der Loon zal zij haar nieuwe album  tot leven brengen.

 

Omdat de inmiddels in Amsterdam en Berlijn woonachtige Coco toch echt uit Arnhem komt heeft zij hier een fikse fanbase en was ze al vaker te zien in Luxor Live.

Last-minute is er besloten om de laatste try-out in de Bovenzaal van Luxor Live te doen waardoor haar trouwe aanhang hier de mogelijkheid heeft om dit spektakel als eerste te zien!

 

BESTEL HIER UW KAARTJES op is op!

 

Op 31 oktober a.s. komt het vervolg op No Man’s Land, genaamd The Ritual uit. Een album dat Qeaux Qeaux samen met Reyn Ouwehand in 12 dagen tot stand bracht. Anderhalf jaar luisterde ze non-stop naar Chopin, Simeon ten Holt, Anthony and The Johnsons, James Blake en vooral veel piano- en filmmuziek. Dit resulteerde in een mix van pop, klassiek en electronica, waarbij Qeaux Qeaux’s bluesy stemgeluid nog altijd in te horen is. Dit tweede album bevat muziekstukken die nog altijd over het leven en de liefde gaan. Net als bij haar eerste album heeft ze ook voor The Ritual gewerkt met gevierd fotograaf Rahi Rezvani (zie foto).

Is dit alles?