MENU SLUIT
15.12.2011

The Subs (Lectroluv Rec.) in Luxor Live!

Het is een algemeen aangenomen feit dat de meeste poppodia in Nederland het eerste kwartaal van het nieuwe jaar alles uit de kast trekken om een klapper van een programmering neer te zetten. Luxor Live blijft niet achter, sterker nog; Luxor Live heeft enkele pareltjes die als heuse primeurs mogen worden betiteld!

 

Kippenvel krijg je ervan. The Subs. Onlangs gaven ze een absurde show op I Love Techno. Zo absurd, dat de rave de spuigaten uit liep. Er droop meer energie vanaf, dan de deeltjesversneller in Geneve ooit durft te dromen. Niet voor niets nu al Luxor Live meest gevreesde boeking van 2012: vergeet je favoriete elektro DJ, The Subs vreten je op!!

 

The Subs, ooit ontstaan uit een grap, is zonder meer het perfecte product van de toch al uit de kluiten gewassen Belgische electro-scene. Dr. Lektroluv heeft dat goed begrepen. De formatie scoorde al grote hits als “Kiss my Trance” en “de Pope is Dope”, maar heeft de lat nog hoger gelegd door een waanzinnig ontvangen Europese tour, met als eindstation I Love Techno. Daarnaast ontvingen ze nominaties voor de MTV European Awards en meerdere Red Bull Elektropedia Awards. Alsof dat nog niet genoeg is: het laatste album “Decontrol” leverde een glimmende gouden plaat op!

 

 

De toegift op I Love Techno krijgt een Nederlands vervolg: 20 januari spelen The Subs LIVE in Luxor Live. Niks geen tourschema: vol gas in Arnhem en nergens anders!
Subact The Oddword, maakt het plaatje af. Ja, The Oddword, de band die stiekem de tent het aller aller hardst afbrak tijdens de uitverkocht Lektroluv Night in Luxor Live.

 

Kaarten zijn NU te koop!!
 

Is dit alles?