MENU SLUIT
10.10.2012

The Tropic Blues Band bij DWDD! Donderdag bij ons!

Let op! The Experimental tropic blues band Is de laatste band die je in je leven zult horen. Na de show hangen je trommelvliesen als condooms uit je oren dus draai nog een keer die symfonie van Mozart, zeg je moeder dat je van haar houd en aanvaard een toekomst zonder geluid. Het Belgische lawaai gaat je stelselmatig aanvallen en heeft al velen gewonden tot gevolg gehad. Het is garage, het is blues maar bovenal Smerige rock ’n roll die doven doet horen en horende doet doven. Na het optreden zullen er gehoorapparaten verkocht worden. 65 euro per stuk.

 

Soulvolle BluesPunk. Sexy, rauw en met kloten gespeeld. Wild swingend, extatisch, maar soms ook dromerig en relaxed. Dat is The Red Phone!

De single ‘Sonny Boy’ was te horen in de film Blackout van filmregisseur Arne Toonen met onder andere de zusjes Schuurman, Semmy Schilt en Robert de Hoog. In de bewuste ‘Sonny Boy-scene’ wordt per ongeluk een moord gepleegd door in clownsmaskers gehulde gangsters. ‘Way to go, Sonny Boy’!

Bassist Mathijs Vermeulen en drummer Mark ‘Tamba’ Kieboom speelden eerder samen in de Surf & Rockabilly band ‘The Germaphonics’. Frontman Sean Walsh maakte twee goed ontvangen albums onder zijn eigen naam. Na Polen, IJsland, Engeland, Wenen, Duitsland en tours door de rest van Europa is het tijd voor een nieuw avontuur.
The Red Phone is nieuw en rockt hard.

Is dit alles?