MENU SLUIT
30.05.2016

Tweede editie MANege XL

Na een zeer succesvolle eerste editie van MANege XL begin dit jaar krijgt het grootste gay/open mindedfeest van Arnhem en omstreken een vervolg. Op vrijdag 25 juni kun je weer helemaal uit je dak gaan tijdens deze spectaculaire avond vol verrassende acts, spannende visuals en muziek van de beste DJ’s .

De organisatie MANege staat bekend om de onvergetelijke feestjes die ze regelmatig in Arnhem organiseren. Maar MANege XL overtreft alles: iedereen die er in januari bij was, zal het beamen: MANege XL is een fantastisch, maf en uitzinnig feestje! En daarom is besloten om een zomereditie op poten te zetten. En dat is gelukt! Dit keer is het thema Fashion, dus trek je meest extravagante creatie uit de kast (niks is te gek!) en kom op 25 juni naar Luxor Live.

De line-up van MANege XL mag er natuurlijk weer zijn. Zo zijn de beste Drags van Nederland in da house,Tiffanie Deelight (Miss Travestie 2015) en Megan Schoonbrood (Utopia). Maar ook de mainacts zijn waanzinnig: Wat dacht je van DJ Promiss (Girl Planet)? En niemand minder dan dj ROOG (ook bekend van Housequake) zal de avond afsluiten met een set vol zomerse beats.

Zorg dus dat je er op tijd bij bent want de early birds voor MANege XL zijn inmiddels uitverkocht en ook de midtickets gaan als een dolle.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?