MENU SLUIT
01.08.2018

Vernieuwde website Jacobiberg

Hij was al een tijdje in de maak, maar onze vrienden van de Jacobiberg hebben sinds gisteren een vernieuwde website!

Bij het Popcentrum van Arnhem en omstreken kan je voor alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. De Jacobiberg biedt muzieklessen, verhuurt oefenruimtes en stimuleert allerlei creatieve interactie via de recent in het leven geroepen broedplaats. Op de nieuwe website vindt je een aantal nieuwe features:

Boekingsmodule oefenruimtes

Jacobiberg heeft de primeur om als eerste popcentrum in Nederland een volledig nieuwe boekingsmodule te hebben voor de oefenruimtes. Binnen een paar clicks heb je een oefenruimte gereserveerd en meteen betaald met iDeal!

Popschool

In één oogopslag kan je zien welke docenten er zijn en op welke dagen zij les geven. Je kan jezelf vanuit deze pagina gelijk inschrijven voor een proefles of gewoon gelijk vaste lessen inplannen bij jouw docent.

DJ studio

Ook de DJ studio heeft een volledig nieuwe look gekregen. Ga naar De Berg om de DJ ruimte te huren of om je in te schrijven voor gave workshops bij één van de DJ docenten.

Broedplaats

Helemaal nieuw is de Broedplaats! Het creatieve epicentrum van Oost-Nederland. De plek waar alles kan, alles mag en niets moet. Of je nu werkt aan je nieuwste plaat, meest uitbundige festivalconcept, kleinkunstige theatervoorstelling, hitsigste live-set of helemaal niets uitvoert: deze broedplaats helpt ieders scheppingskracht naar een absoluut hoogtepunt. Dankzij een bonte verzameling ‘Residents’ liggen de meest krankzinnige samenwerkingen en onverwachte verbanden voor het oprapen. Neem een kijkje op de Broedplaats-pagina voor meer informatie, wie de Residents zijn en hoe je er zelf deel van uit kan maken!

Check HIER de nieuwe website van De Jacobiberg zelf.

Is dit alles?