MENU SLUIT
10.09.2014

Vette metalpackage in Luxor Live!

Liefhebbers opgelet! Op vrijdag 19 september speelt er een hele vette metalpackage in Luxor Live. Cryptopsy, Disgorge en Jungle Rot vliegen de Atlantische Oceaan over om de zaal van Luxor Live er eens flink van langs te geven! Bovendien wordt er gefilmd voor de videoclip!

Het Canadese Cryptopsy is absolute headliner van de avond. Hoewel ze al 20 jaar aan de weg timmeren vonden ze zichzelf in 2012 helemaal opnieuw uit met het compromisloze album getiteld Cryptopsy, dat de band in eigen beheer uitbracht. Om een goed beeld te schetsen kunnen wij het beste de recensie van Zware Metalen quoten: ‘Met een hete, opgeblazen sound (heel anders dan de technische steriele sound uit het verleden) raast Cryptopsy brutaal en gedreven door je speakers, alsof ze nooit iets anders gedaan hebben, met het grootste gemak. Cryptopsy zet opnieuw de standaard. Cryptopsy doet me "waaaaaaaaaah" roepen terwijl ik helemaal alleen in de kamer zit.’

De band tourt door Europa en doet daarbij Luxor Live aan. De show in Arnhem wordt extra speciaal want hier gaat de band opnamen maken voor hun nieuwste videoclip. Die ze later weer als promotie gaan gebruiken voor hun volgende tour.
 

Uit het land van de zuiderburen komen Disgorge en Jungle rot mee op tour. Na 14 jaar samen ging Disgorge in 2006 uit elkaar, alleen om in 2011 na vijf jaar weer bij elkaar te komen met een nieuwe bassist. Jungle Rot heeft in maart 2014 hun laatste album Terror Regime uitgebracht. Wij quoten nogmaals Zware Metalen: ‘Heerlijke, authentieke death metal, lomp geproduceerd en voorzien van smakelijke, rauwe vocalen’

Kaarten  kosten slechts 15 euro en daarvoor wordt het publiek de hele avond voorzien van goede muziek. We starten namelijk om 18:30 uur al. Bestel de tickets hier.

Is dit alles?