MENU SLUIT
25.06.2014

Vier de zomer met Luxor Live!

De zomer in Nederland is begonnen! Om dit te vieren zetten we het programma t/m augustus voor je op een rij. Naast de concerten en feestjes in Luxor Live hebben we in samenwerking met Roof Garden Arnhem en het Tentstock Festival ook een leuk programma in de buitenlucht voor je in petto! En dit jaar is er natuurlijk weer het Krachtstroom Festival aan de Rijnkade! 

We trappen de zomer af met The Wailers in Luxor Live, vanavond! Samen met Bob Marley hebben The Wailers wereldwijd meer dan 250 miljoen albums verkocht, het belooft een bijzondere avond te worden; de band zal alle nummers van het album Legend van Bob Marley & the Wailers live ten gehore brengen! Vrijdag 28 juni heeft Luxor Live in samenwerking met Musis Sacrum de heren van Limp Bizkit naar Arnhem gehaald, deze Amerikanen kennen we o.a. van old skool hits Rollin' en Nookie. Deze show is uitverkocht! Zaterdag 28 juni vieren we de Bday Bash van MC Hamgoingham tijdens R&B Sekrets, dansen op de lekkerste r&b hits & classics!
 

Donderdag 3 juli dreunen er dubbele bassdrums, dikke gitaarrifs en harde breakdowns met de Amerikaanse post- hardcore bands Being As An Ocean en Hundredth. Door naar de zaterdag (5 juli) met de derde editie van de alternatieve 80’s & 90’s dance party van Arnhem; Altooooooh! Ouderwets swingen op rocklegendes als The Cure, Beastie Boys, NIN, Nirvana, Pixies e.d.
Vrijdag 11 Juli staat er death metal op het programma met de Canadese Kataklysm; de enige show in Nederland van deze tour. Ooit stond Kataklysm bekend als één van de snelste en meest chaotische bands in de metalscène. Het chaotische verdwijnt en de muziek wordt melodieuzer. 
Zaterdag 12 juli sluit 90’S NOW het seizoen af met het allerbeste van de jaren 90! Nog één keer knallen in Luxor Live!

13 t/m 27 juli kan je met Luxor Live & Roof Garden Arnhem een aantal avonden genieten van een programma met nationaal bekende artiesten (o.a. Case Mayfield, Eefje de Visser) en de Arnhemse lokale talenten op het dak van Parkeergarage Rozet (Langstraat 10), super gezellig!

Zaterdag 23 augustus vindt het 8Bahn Harbour Festival in het Arnhemse havengebied plaats.  De afterparty is in Luxor Live, voor de technoliefhebbers! En dan kan je de dag erna (zondag 24 aug) lekker uitbrakken bij het Krachtstroom Festival 2014, aan de Rijnkade met headliners The Opposites en Gruppo di Pawlowski!  Houd je meer van reggae dan ben je 29 augustus op je plek voor de Summer Dance Night met een live optreden van De Jamaicaanse reggaezanger Gyptian, bekend van zijn zomerhit Hold You (Hold Yuh) met Nicki Minaj.  We sluiten de augustusmaand af met de enige echte Boogie Nights op 30 augustus! Kortom, je hoeft je deze zomer niet te vervelen. Tot in Luxor Live of in de buitenlucht met Luxor Live!

 

Is dit alles?