MENU SLUIT
04.02.2015

Voetbal International’s Danny Vera in Luxor Live!

Esquire heeft hem in 2014 uitgeroepen worden tot bestgeklede man van het jaar en half Nederland kent hem van Voetbal International.

Maar ondertussen is Danny Vera natuurlijk vooral gewoon een steengoede muzikant.

 

Vorig jaar was hij al in Luxor Live te zien en voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we de Distant Rumble Clubtour deel 2 waar hij hopelijk ook werk zal spelen van zijn nieuwe EP getiteld “The New Black And White”.

 

In een poging het genre van zijn muziek een naam te geven kwam Danny op The New Black And White: “Muziek geïnspireerd op het oude. Eigenlijk als een zwart/wit film die nu gemaakt wordt”. Bij De Wereld Draait Door of Voetbal International horen we vaal minuutjes met echjte rock ’n roll terwijl op al zijn platen de ingetogen nummers een belangrijke rol spelen. The New Black And White verschijnt in een aanloop naar een serie theatershows, waar juist dit soort nummers nadrukkelijk aan bod komt.

 

Kijk en luister; Danny speelt Amy Winhouse

 

Voor degenen die hem helemaal niet kennen:

Danny Polfliet maakt Americana onder de naam Danny Vera. Deze muziekstijl lijk op die van muzikanten als Chris Isaak, Roy Orbinson en Elvis Presley.

 

 

 

BESTEL TICKET

Is dit alles?