MENU SLUIT
12.02.2015

Voor de liefhebbers van het zwaardere werk heeft Luxor Live een hele vette show in huis gehaald.

Voor de liefhebbers van het zwaardere werk heeft Luxor Live een hele vette show in huis gehaald.

 

En dit is de enige show in de Benelux!

 

 

Chrome Division is een band uit Noorwegen die onvervalste heavy metal speelt. De band is vooral bekend als side project van Shagrath, de zanger van Dimmu Borgir, die hier echter gitaar speelt.

(zoals hij eerder ook bij Dimmu Borgir deed).

 

Chrome Divsion heeft echter niks met black metal te maken. De Band speelt metal in de stijl van Motörhead, met hier en daar hardrock, stoner en bluesrock invloeden. Het eerste album Doomsday Rock ’n Roll uit 2006 was een dikke klapper in het genre. Een sublieme mix van heavy metal en hardrock met heel veel kwaliteit.

 

Inmiddels hebben zij onlangs hun vierde album uitgebracht met de naam Eternal Rock Infernal, het tweede album met zanger Shady Blue (Athera van Susperia).

De huidige band bestaat verder uit  Tony White (Minas Tirith). Damage Karlsen (ex-Breed) en, Ogee (Mortiis, Shot at Dawn) mee.

 

In het voorprogramma vinden we twee Duitse bands die ongelofelijk goed bezig zijn. Phallax uit Aalen en Nighttrain uit Wernau hebben beide een album uit dat in ieder geval in de grote metal-scene in eigen land bijzonder goed ontvangen is.

 

BESTEL KAARTEN

Is dit alles?