MENU SLUIT
03.03.2014

Vooruitblik op Nieuwe Electronische Waar

Luxor Live opent haar deuren voor Nieuwe Electronische Waar

 

Op zaterdag 8 maart opent Luxor Live haar deuren voor het iniatief Nieuwe Electronische Waar. Tijdens deze avond kan het Arnhemse publiek kennismaken met jong talent op het gebied van electronische in Oost-Nederland. Om het open karakter van de avond te benadrukken is de entree gratis en wordt het evenement live gestreamd door de crew van NDS tv. Hier alvast een korte introductie van de artiesten:

 

Adam Link
Na een aantal jaar draaien op diverse feesten en radiostation volgde een steeds verder ontwikkelde interesse in produceren. vanaf 2010 leidde dat tot een aantal releases en remixen van andere artiesten. Adam Link is ook bekend van zijn alter ego New Earth Object.

 

Hemisphere

Deze twee heren draaien minimalistische techno zoals we dat graag zien. Met eindeloze beats, melodie en een bass die constant onderhevig is aan veranderende distortion en andere effecten. Live brengen zij het beste van hun eigen producties ten gehore.

Oxtrademus
Onder zijn echte naam Kevin Ruzius bekend in Arnhem als resident dj van Studio Sonsbeek, Met zijn live-act Oxtrademus. Met 15 jaar ervaring voelt hij zich thuis op het podium. Zijn muziek bestaat uit kale, diep, soulvolle klanken in de ruimte tussen techno, house en minimal.

EML

Als producer houdt hij zich bezig een breed scala aan stijlen, waarin hij een voorliefde uit voor diepe melodieuze baslijnen en luchtige melodieën. Als DJ draait hij in Luxor Live warme, opzwepende techhouse. Behoort tot de crew van Nieuwe Electronische Waar en zet zich daarmee ook buiten het draaien in voor goede electronische muziek!

 

 

William Köster

Behalve dj één van Arnhems meest actieve mensen achter de Schermen. De man achter New Dutch School. Weet als geen ander wat raven is en kan dat bijzonder goed vertalen naar dj –sets. In Luxor Live sluit hij de avond af.

 

 

Timetable:

 

22:00 – 23:00 Adam Link

23:00 – 00:00 Hemisphere

00:00 – 01:00 Oxtrademus

01:00 – 02:30 EML

02:30 – einde: William Koster

 

Meer informatie op www.nieuweelectronischewaar.nl

 

Is dit alles?