MENU SLUIT
12.11.2012

Waar is Kraan?

Waar is Kraan? Nou volgende week zaterdag in de bovenzaal van Luxor Live. Hij zal aantreden met zijn semi-bekend tour die hij nu door heel Nederland aan het houden is, dus ook bij ons in Arnhem! Deze man is in rap tempo bekend geworden en speelt nu alle zalen plat! Dit is hip hop van de bovenste plank, kom dat zien!
 
“In hoogtempo zal Kraantje Pappie zijn moderne poëzie ten gehore brengen met de feestelijke thema’s: sex ,drank en al dat andere dat deze Groninger bezighoudt.
Kraantje mag zich rekenen tot een van de meest uitzondelijke rappers van dit land, en dat allemaal door zijn onavolgbare flow die je elke keer weer weet te verrassen. En Kraantje zou Pappie niet zijn als hij niet ook nog wat verse vakbroeders mee zou nemen. Wie vraag je? De Deventerse Hiphop collaboratie Fata is het antwoord. Fata Bestaat uit: Wantigga, Louis Bordeaux  en K1 Kerbusch (mc). Geen kleine jongens! Daarnaast zal de eveneens Groningse Roberto Tan zijn opwachting maken. Ken ik die? Ja uit je mooiste Hiphop dromen. Terug naar Kraantje. Zijn hits;  ‘Waar is kraan’ en ‘Het is over’ komen natuurlijk langs en ook de beats van  Noisia zullen zich in je oren wringen maar wie is dan de Dj vraag je nu? Dj Nitty Wow aangenaam kennis te maken!”
 
Kaartjes zijn er nog, maar wees er snel bij! Hier te koop of bij Kroese & De Waaghals!
 
Is dit alles?