MENU SLUIT
18.12.2013

Waarom Boogie Nights met Oud en Nieuw geweldig wordt!

 

Rob Spijker is de man achter Boogie nights. Het feest verkocht op 2 november voor het eerst uit in Luxor Live en viert op 31 december een nieuwe mijlpaal als zij het jaar 2013 afsluiten in de mooiste popzaal van Nederland. Wij stelden Rob een aantal vragen:

Wat maakt Boogie Nights speciaal?
Het is het Disco gevoel van weleer in een nieuw jasje. Oud is de verlichte discovloer, de muziek en de discobol. Nieuw zijn de bijbehorende orginele vdeoclips op een megascherm in HD kwaliteit.

Hoe is het idee voor Boogie Nights ontstaan?
Het idee is bedacht door Rob Spijker. Draaiend voor de Veronica drive inn show werd er af en toe ook al met videolips gedraaid. Dat concept is samengevoegd met het draaien van oude videoclips uit de 70’s, 80’s en 90’s.

Waarom wordt de Oud en Nieuw editie van Boogie Nights extra de moeite waard?
Met de jaarwisseling wordt natuurlijk extra uitgepakt. Allereerst is er natuurlijk de bekende, lichtgevende discovloer die deze keer extra groot is en de hele breedte van de zaal vult. De zaal en de bezoekers worden extra aangekleed met leuke franjes.
Als laatst hebben we nog de leuke aanvulling dat de dj’s niet alleen 70’s en 80’s draaien zoals je gewend bent. Speciaal voor deze editie draaien ze ook de allerbeste / allerfoutste 90’s platen.

Welke videoclip ga je zeker draaien?
Ik draai dan zeker Michael Jackson – Billie Jean. Dit is nou echt een clip die past bij Boogie Nights.
 

Is dit alles?