MENU SLUIT
16.04.2014

Walk With Alain naar Luxor Live!

 

Alain Clark’s clubtour is van start gegaan en 24 april staat de soulman op de planken van Luxor Live! 
Alain Clark tourt met zijn nieuwe album Walk With Me door het land, een show met feilloze pophits en een energieke sound!
 

Walk With Me is het vijfde album van Alain Clark en kwam in februari van dit jaar uit. “Het nieuwe album gaat weer terug naar mijn basis, popliedjes maken voor een breed publiek. Het is te gek om te zien dat die sound en nieuwe liedjes zo goed opgepikt worden.’’ vertelt Alain zelf over het album.  De hitsingles 'Back In My World', ‘Whatever’ en 'Lose Ourselves' bewezen eind 2013 al dat Alain Clark het in zich heeft hits te schrijven. Deze singles stonden hoog in de top40 genoteerd!

 

Alain Clark werd in 2007 bekend door zijn debuutalbum Live It Out dat meer dan 200.000 keer werd verkocht en had in 2008 de grote hit Father and Friend, een duet met zijn vader. Begin April zagen we een tweet van Alain voorbij komen dat hij opnieuw de studio in duikt met zijn vader! Afgelopen maandag bevestigde hij dit in De Wereld Draait Door. Bekijk de bevestiging en de minuut van Alain Clark met zijn gevoelige Change Will Come hier terug.

 

De inmiddels 34-jarige zanger ontving al enkele awards, tourde door Europa en verzorgde voorprogramma’s van ondermeer Amy Winehouse, Lenny Kravitz en Bryan Adams. De top is allang bereikt voor deze zanger zou je denken. Alain zelf legt de lat maar al te graag hoger en wil in 2014 vooral lekker optreden! In het voorprogramma van Alain Clark staat de souly/ jazzy singer-songwriter iET. Zij laat liedjes horen van haar onlangs uitgebrachte en zeer goed ontvangen album So Unreal. Samen zorgen ze voor een prachtcombi, een show om optimaal van te gaan genieten!

 

Donderdag 24 April dus, Luxor Live! Bestel hier je tickets.
 

FACEBOOK EVENT
 

Is dit alles?