MENU SLUIT
03.12.2013

Wat ga jij doen met Oud & Nieuw?

Met Oud & Nieuw pakt Luxor Live traditiegetrouw groot uit!

‘Weet jij al wat je gaat doen met Oud en Nieuw?’ is een vraag die je de komende tijd veel langs gaat horen komen. Wij hebben het perfecte antwoord! Naar Boogie Nights in Luxor Live natuurlijk! Dj Juri Verstappen gaat vol overtuiging de uitdaging aan om jouw eindejaarsviering perfect te maken. Met zijn ervaring als dj op Radio Veronica en Somertijd moet dat wel goedkomen. Luister naar één van zijn mixen om jezelf te overtuigen!

Er staat op 31 december zowel in grote- zaal als de bovenzaal een prachtig programma. De dj’s van Boogie Nights vullen tijdens deze nieuwjaarsviering de grote zaal van Luxor met niet alleen de allerbeste 70’s, 80’s hits maar speciaal voor deze keer ook 90’s hits! Als geen ander weten zij op welke disco , dancetracks en foute plaatjes de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet. Bovendien worden de zaal en de bezoekers voor de speciale editie extra uitgedost! Kom dus in stijl!

In de bovenzaal, met uizicht op het Willemsplein, staat Nightcall. Met de donkere, rokerige sfeer waan je je in het Amerika van de jaren 50. De dj’s draaien plaatjes die niet bekend zijn voor iedereen maar wel heerlijk zijn om op te dansen.
 

Wegens succes is de early bird actie verlengd tot 10 december. Tot die datum kan je dus voor €15,- een kaartje bestellen!
Kaartjes geven toegang tot beide feesten, bestellen kan hier: http://www.luxorlive.nl/agenda/3663/$ID_681/oud-%26-nieuw%3a-boogie-nights/

Voor Oud & Nieuw is het (net als altijd bij Boogie Nights) mogelijk met een groep te gaan voor een zacht prijsje. Tot 1 december kan je voor 15 kaarten kopen voor slechts 10 euro per stuk via deze link.

 

Is dit alles?