MENU SLUIT
26.11.2012

Watskeburt met De Jeugd van Tegenwoordig?

Magnetron Music Revue is een anderhalf uur durende greatest hits show van het Magnetron Music label, featuring De Jeugd van Tegenwoordig, Le Le, Coevorduh, Aka The Junkies, Rimer London, Seymour Bits, Staygold en Fatima Yamaha, ondersteund door DJ Young Marco. 
 
Met de Revue treedt Magnetron naar buiten als gastheer van een uniek live totaalconcept, waarbij alle betrokkenen in hoog tempo hun opwachting maken. Het geheel zal het midden houden tussen een klassieke revue en een moderne clubnacht. De hits, van "Watskeburt?!" van DJvT tot "Konijntje" van aka The Junkies komen voorbij, maar ook "Tuinslangboogie" van Frank Hebly of "Love Dagger" van Rimer London, obscure tracks en exclusieve video’s van komende releases.
 
“In mei 2005 brengt Magnetron Music haar eerste single uit; Watskeburt?! van De Jeugd Van Tegenwoordig. Het is het begin van een lange rij nationale en internationale successen. Een groot deel van die succesvolle nummers zullen tijdens de Magnetron Music Revue live op het podium gebracht worden. Natuurlijk meer hits van De Jeugd Van Tegenwoordig, maar ook minder bekende hits als Tuinslangboogie van Frank Hebly of Love Dagger van Rimer London. Die laatste zit ook in Le Le, en nummers als Neen en Breakfast zullen dan ook zeker niet ontbreken, live geïllustreerd door Parra.
De grenzen van de electro-funk sound die zo typerend is voor Magnetron worden steeds verder opgerekt en zorgen in 2008 voor de allereerste minimal house hit in Nederland en België; Konijntje van aka The Junkies is een enorm succes en zal speciaal voor de Revue nog een paar keer live te horen zijn. Maar ook de gabber-punk van Coevorduh, het project van Vjeze Fur (DJVT) en Baby Bosma van Aux Raus, en de Booty-electro van Seymour Bits zullen langskomen.”
 
Zorg dat je je kaartje bemachtigd voor deze exclusieve avond, dat het hoogstaand gaat worden is één ding wat zeker is! 
Ben je ook thuis in de Dubstep & Drum ’n Bass? Blijf dan lekker hangen na Magnetron Music Revue want je ticket voor Magnetron bied ook gratis entree tijdens Ransom!
 
Tickets zijn hier te koop of bij Kroese & De Waaghals.
Is dit alles?