MENU SLUIT
14.10.2015

Welkom op onze nieuwe site!

De nieuwe website van Luxor Live in de lucht. Directeur Hans Eliens: “De vorige website was inmiddels vier jaar oud en hard aan vervanging toe. Samen met Eagerly Internet uit Utrecht hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe site. De oplettende Arnhemmer heeft het al gezien, de posters en flyers in de stad zijn ook vernieuwd. De offline beleving in het pand is nu gelijk aan de online beleving.”

Eagerly Internet uit Utrecht ontwikkelde de nieuwe website voor Luxor Live. Matthijs Reerink van Eagerly: “De opdracht was een website te ontwikkelen die de bijzondere sfeer van het podium online representeert en waar bezoekers makkelijk een kaartje kopen. Eagerly ontwierp een website op maat, met eigentijdse vormgeving, goed werkend op elk apparaat en zeer gebruiksvriendelijk. Bijzonder is de volledig geïntegreerde ticketflow waarmee op de site snel en simpel kaartjes gekocht kunnen worden.“

Wat Luxor Live als poppodium zo uniek maakt, is het bijzondere pand. Ontworpen door architect Willem Diehl, die veel luxe panden in Arnhem heeft gebouwd in de Art Nouveau / Jugendstillstijl. Luxor is hier geen uitzondering op. Voor Luxor trok Diehl tal van kunstenaars aan voor onder andere het beeldhouwwerk, schilderingen in het pand en bijzondere tapijten. Alles in en om het pand is rijk versierd, een mooi voorbeeld zijn de dansende nimfen bij de entree. Deze uitstraling heeft Luxor Live nu ook online.

Is dit alles?