MENU SLUIT
23.03.2015

Werk Hard, Speel Hard

Werk Hard, Speel Hard is de titel van de nieuwe samenwerking tussen Diggy Dex en Reazun. Diggy Dex, of Koen Jansen zoals hij eigenlijk heet, kennen we natuurlijk nog van zijn tijd bij DAC. Later bracht hij meerdere succesvolle soloalbums uit. Reazun (Ben Hartman) is voor velen bekend als ‘die Franse rapper uit het Kyteman orkest’, in 2014 bracht hij zijn solodebuut Ik, Ben Hartman uit. De nieuwe samenwerking van de twee heren bevat vijf tracks en is de voorloper van een gezamenlijke tour. Op vrijdag 3 april al komt het duo ook naar Luxor Live!

 

De EP is net uit en krijgt momenteel veel aandacht. Een mooi en uitgebreid stuk over de samenwerking kan je vinden op www.hiphopinjesmoel.com

 

In Arnhem wordt het geheel nog opgewaardeerd met de hiphopformatie OostCoast (bekend van de groep Swenkt Uit) uit eigen stad.
Mc’s Dizzow en Drift zijn ervaren in het bouwen van een feestje met het publiek en dat is precies wat ze tijdens shows zullen gaan doen. Producer Henning levert dansbare beats waar liefhebbers van Funk & Grime ook zeker over te spreken zullen zijn.

 

BESTEL TICKETS

 

 

Is dit alles?