MENU SLUIT
30.06.2015

Whitey Ford sings the Blues

Met zijn achtste album ‘The Life Acoustic’ tourt Everlast de wereld rond om met zijn gitaar prachtige akoestische covers van zijn eigen werk uit de tijd van ‘House of Pain’ te spelen en natuurlijk ook nieuw solo werk. Een wereldspeler die alle hoeken van de wereld wel gezien! Zo treedt hij binnenkort op in Canada, VS, Bulgarije, Duitsland, Nederland, UK, Oekraïne, Hongarije, Switzerland en Roemenië. Dit is slechts een kleine greep uit zijn reis.

 

Oorspronkelijk bekend geworden als frontman bij de hip-hop formatie House of Pain verraste hij iedereen met een steengoed solo album ‘Whitey Ford Sings The Blues’ waar hij zich richtte op pop, hiphop, blues, folk, country en rock. Dit bleek een gouden combinatie te zijn waar hij veel lof voor ontving en dan ook vrolijk mee doorgaat.

Naast eigen werk schrijft Everlast ook voor anderen. Hij is regelmatig te gast, zowel op het podium als op de albums bij andere artiesten; in de meeste gevallen gaat het hierbij om hiphop en rap. Het door hem geschreven My Medicine werd nog een bescheiden hit voor Snoop Dogg.

 

Op 11 augustus verwelkomen wij de beste man voor de 2e keer in ons Arnhem! De vorige keer stonden wij met open ogen en een luisterend oor te genieten. Onder het motto verder gaan waar je gebleven was, gaan we hier dus lekker mee door!

 

TICKETS

FACEBOOK 

Is dit alles?