MENU SLUIT
08.04.2015

Wie helpt?

Navarone heeft de tourbus weer uit het stof getrokken voor hun Vim and Vigor Tour!

 

Wat gaan ze toch lekker, die mannen van Navarone!! Na een zeer geslaagd optreden eind vorig jaar bij Noorderslag en een uitverkochte najaarstour, hebben de mannen de instrumenten weer in de tourbus gestouwd en zijn begonnen aan hun zinderende Vim and Vigor Tour 2015, vernoemd naar hun tweede album “Vim en Vigor” dat door Counter Culture werd uitgeroepen als beste album van Nederlandse bodem in 2014!

 

Het jaar begon sowieso al goed met een nieuwe manager en de overstap naar Agents After All, hèt boekingskantoor voor de grotere bands en artiesten van Nederland. En zo langzamerhand worden ze ontdekt door de festivals zoals het Bevrijdingsfestival in Wageningen en het kleine zusje van de Zwarte Cross, Maňana Maňana.  En terecht! Want heb je het over de beste alternatieve rockband van Nederland, dan is Navarone onmiskenbaar de winnaar.

 

Met een dosis pure gedrevenheid en knetterend speelplezier weten ze het publiek inmiddels flink te bespelen en dat deze zeer getalenteerde muzikanten ervaren podiumbeesten zijn is duidelijk te merken. Een luidruchtige zaal weten ze nog stil te krijgen met een mooie akoestisch song, waarna de sluizen weer open worden getrokken voor het ruigere werk en dat alles even strak, sterk en smashend! Er zijn weinig bands die kunnen tippen aan het betere podiumwerk dat de mannen je bieden!

 

Wij voorspellen dat Navarone aan de rand staat van een grote toekomst! Dus nu is je kans om de mannen in onze sfeervolle zaal live aan het werk te zien, voordat ze op worden geslokt door het grote publiek!

 

Oja, om nog even terug te komen op die bandbus…… daar beginnen ze een beetje uit te groeien! Dus mocht je nog een leuke tip hebben voor de heren, neem dan ff contact met ze op via hun Facebookpagina!

 

Bestel hier je ticket:

 

 

Check hier nog even wat live beelden van November 2014, in een uitverkocht en dampend Doornroosje:

https://www.youtube.com/watch?v=EvLpaCSnc4k

Is dit alles?