MENU SLUIT
05.03.2014

WIN! CD van The Brew!

WIN een gesigneerde cd van het Britse rockers- trio The Brew!  Luxor Live geeft 2x een gesigneerde cd weg. Via onze Facebook maak je kans op de nieuwste en gesigneerde cd van The Brew met een Like & Deel actie. Bekijk de actie snel op onze Facebook pagina!
 

The Brew is een blues rocktrio uit de UK. De band is uitgegroeid tot een van de beste moderne blues rock bands van Europa. En voor de Britten een van de meeste succesvolle export bands van Groot- Brittannië.

The Brew laat zich inspireren door een breed scala aan invloeden, van experimentele psychedelische muziek uit de jaren 60 tot de hedendaagse rock. Denk aan grote artiesten als Led Zeppelin, Jimi Page en Hendrikx en uit de hedendaagse rock scene Wolfmother en The Black Keys. Mix deze bands met elkaar en je krijgt de excentrieke The Brew. Lees hier een kersverse albumrecensie van Bluesmagazine.nl over het nieuwe album Control.

Volgende week vrijdag, 14 maart, brengt deze band het Luxor Live publiek naar extatische hoogtes. Verwacht een adembenemende en energieke show! Het concert in Luxor Live is de enige show die The Brew tijdens deze Europese tour in Nederland doet!

Tickets

 

Is dit alles?