MENU SLUIT
20.11.2014

Win een Meet & Greet met Kayak!

Deel je herinnering en win een Meet & Greet met Kayak!

 

Kayak

Vrijdag 28 november

Progressieve rock // zaal open 20:30 uur // € 18,00

 

Het belooft een bijzonder concert te worden.

De huidige tournee van de Nederlandse rockband Kayak is de laatste in de huidige bezetting. Vanaf volgend jaar zal de band verder gaan zonder zanger Edward Reekers en zangeres Cindy Oudshoorn.

De echte fans zullen dit concert natuurlijk sowieso niet willen missen. Maar Luxor Live biedt de mogelijkheid om deze groep persoonlijk te bedanken voor de mooie tijd.

 

Als je bereid bent om een persoonlijke herinnering aan de band of de muziek van Kayak met ons te delen dan maak je kans om de band te ontmoeten voorafgaand aan de show in Luxor Live. Stuur een mail met een mooie herinnering of bijzonder verhaal waar Kayak een rol in speelt naar info@luxorlive.nl

Wij kiezen een aantal mensen uit die de band mogen ontmoeten voor het optreden in Luxor Live.

 

10 jaar lang was de band rondom componist en toetsenist Ton Scherpenzeel nagenoeg hetzelfde. Oudshoorn en Reekers zijn beide sinds 2003 bij Kayak betrokken. Reekers was echter ook al vocalist van Kayak in de hoogtijdagen van de groep, tussen 1978 en 1981. Met Reekers scoorde Kayak zijn grootste hit, Ruthless Queen. Eind december zal de groep in deze bezetting de allerlaatste show spelen.

 

Mis het unieke concert niet en Bestel hier uw kaartjes.

Is dit alles?