MENU SLUIT
17.09.2019

Stadsvilla Sonsbeek Top 2000 menu

Op zondag 22 december komt de Top 2000 Live Band terug naar Luxor Live voor twee spectaculaire shows op 1 dag! Bij de avondshow heeft u zoals altijd de mogelijkheid om deze te combineren met een heerlijk 3 gangen Top 2000 Diner in de Stadsvilla.

Tijdens het Top 2000 diner in de Stadsvilla Sonsbeek dineert u in één van de sfeervolle zalen van de villa. Tijdens het diner wordt er live muziek gespeeld aan tafel en mag er net zoals voorgaande jaren uit volle borst meegezongen worden. Test tussen de gerechten door de kennis van uw tafelgenoten met quizvragen.

Top 2000 Diner

Voorgerecht
Tartaar van huisgerookte zalm en rode ui met geweckte geurige baby maïs, gemberschuim en een saffraankrokant
Hoofdgerecht
Gebraden Black Angus biefstuk met in witbier gegaarde witlof, stamppot van zoete aardappel en jus van sherry en sjalot
Dessert
ROLO brownie met hangop van boerenyoghurt en rozemarijn en een knetterende granité van abrikoos

Tickets

Met de aankoop van een ticket wordt er een tafel voor u gereserveerd in de Stadsvilla. Het diner zal tijdig geserveerd worden zodat u op tijd met hetzelfde ticket toegang krijg tot het Top 2000 concert in Luxor Live! Het is daarom wel belangrijk dat u tussen 17:30 en 18:00 uur arriveert bij Stadsvilla Sonsbeek.

Mocht u dieetwensen hebben dan kunt u dit tot uiterlijk 3 dagen voorafgaande aan het diner mailen naar info@stadsvillasonsbeek.nl

De voorverkoop voor de Top 2000 Live Band shows en de dinertickets start op vrijdag 20 september om 10.00 uur.

Bestel tickets

Is dit alles?