MENU SLUIT
06.09.2015

Wolflady documentaire vertelt de weg naar haar eerste plaat

Gister stond deze prachtige jonge dame voor een afgeladen Valkhof bij de Nijmeegse Vierdaagse, waar zij de dinsdagavond af mocht sluiten. Het publiek kwam van alle hoeken en gaten om te genieten van deze bijzondere artiest met haar kenmerkende muts (waaraan zij haar bijnaam ‘Wolflady’ dankt.)

Met slechts 2 hits op haar naam, is Kovacs een grote ster en met haar derde single in het vooruitzicht kunnen we al bijna met zekerheid zeggen dat dit ook weer een hit gaat worden! De Brabantse heeft met haar zware, rauwe en donkere stem al vele harten gestolen. Haar eerste single ‘My Love’ werd een megahit en daar begon haar nieuwe avontuur. Ze werd door 3FM direct bestempeld tot 3FM Serious Talent en dik verdiend won zij ook de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’en dat is dik verdiend!

In haar documentaire ‘Wolflady’ is de weg naar haar debuutplaat te zien met alle struggles, ups en downs, drugs, liefde en ruzies van dien. Het was geen gemakkelijke tijd en zij heeft gestreden voor haar eigen sound en dat betaalt zich nu meer dan uit!

In december komt de Brabantse zangeres de Arnhemse harten veroveren met haar gouden stem!

Is dit alles?