MENU SLUIT
02.09.2014

Work Them haalt Doctor Jeep uit New York naar Luxor Live

Op zaterdag 13 september zet Work Them het eerste dancefeest neer in de verbouwde bovenzaal van Luxor Live, en daarvoor hebben ze een bijzondere gast uitgenodigd: Doctor Jeep.

Deze producer en DJ uit New York staat bekend om zijn eclectische en zeer dansbare sound. In zijn DJ sets mixt hij vele stijlen aan elkaar; garage, UK funky, baltimore beats, baile funk en meer, zolang het funkt is het goed.

Met zijn eigen producties timmert hij flink aan de weg met releases op internationale labels als Trouble & Bass, Digital Soundboy en Youngunz. Zijn tracks worden gedraaid door grote namen als Claude VonStroke, Shy FX en Machinedrum.

Op de Work Them feesten komen zijn nummers ook regelmatig voorbij. Dit Arnhemse initiatief is eind 2012 begonnen in de Popupklup en is verder gegaan in de bovenzaal van Luxor. De Work Them sound is gericht op UK Bass, een brede verzamelterm voor engelse muziekstijlen met net wat meer bass, net wat meer attitude en meer afwisselende beats dan de standaard. 

De feesten lopen lekker en voor deze editie is de spaarpot geleegd zodat er eens flink uitgepakt kan worden met een internationale boeking. Dit wordt bijzonder. Kom het 13 september zelf ondervinden: Doctor Jeep in Arnhem op Work Them.

 

Van 23:00 tot 04:00

5 euro aan de deur

Is dit alles?