MENU SLUIT
11.01.2016

Work Them viert driejarig bestaan met dikke boeking

Laten we maar meteen met het geluid uit de speakers blazen: Mickey Pearce staat geboekt voor het driejarig bestaan van het Arnhemse UK-Bass, House & Techno collectief Work Them.

De allereerste editie van Work Them vond plaats in 2012 in de PopUpKlup op de Korenmarkt. Hier werd de sound van het collectief vastgepind, nooit meer losgelaten en editie na editie steeds verder gepolijst naar een muzikaal paradijs voor de UK sound liefhebbers.

Bass gerelateerde stijlen

Eenmaal verhuist naar onze bovenzaal, of als Work Them het zelf noemt ‘Luxor Live Penthouse’, hebben we namen voorbij zien komen als Styre, BeeVee, Doctor Jeep, Madam X, Chimpo, Vingerwerk en deadHYPE radio. Daarnaast ben je altijd verzekerd van de WT residents Trap, Mike Costez, Switch & SMR. Dit Arnhemse viertal weet als geen ander hoe het publiek zich beweegt op de uitgesproken Work Them sound, dat garant staat voor de meest eigenzinnge UK-Bass, House, Techno en gerelateerde bass muziek.

Dikke boeking: Mickey Pearce

Voor deze speciale aangelegenheid hebben ze een hele grote boeking gedaan, namelijk Mickey Pearce. Zijn tracks zijn een mix van ijzersterke percussie, vreemde samples en gebroken ritmes op een solide basis van bass. Draaien doet Mickey ook als een baas. Techno, House, UK Funky en vreemde bass mutaties komen allemaal langs in zijn sets.

Aan het einde van de eerste maand van 2016 viert Work Them zijn derde verjaardag. 30 januari gaat de penthouse om 23:00 sharp open. Tickets zijn alleen aan de deur te koop voor slechts €5,00.

Is dit alles?